Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje Gościnne MAG

Adres obiektu Teligi 44, 84-360 Łeba
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
4.8
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.7
Lokalizacja 4.3
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.7
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Joanna
Dodano: 2014-08-11
Pobyt od: 2014-08-03 do 2014-08-10
 
 
  

Przyjemne miejsce, pokoje czyste i zadbane, gospodarze sympatyczni, nie krepujący. Polecam dla dwojga i rodzin z dziećmi.


 
 

Monika
Dodano: 2013-08-28
Pobyt od: 2013-08-19 do 2013-08-24
 
 
  

Na prawdę świetne miejsce :) Szczerze polecam zarówno rodzinom jak i parom które chcą spędzić w Łebie miłe chwile. Dostęp do lodówki możliwośc wypoczynku przy grillu czy w altanie. Miejsce blisko centrum, niedaleko lewiatan i inne sklepiki osiedlowe. Dosyć szybki dostęp do morza i przemiła obsługa. Na pewno jeszcze kiedyś tam zawitam :)


 
 

Madzia
Dodano: 2013-06-16
Pobyt od: 2012-07-02 do 2013-07-16
 
 
  

Bardzo fajne miejsce. Jeździmy tam od lat.... całą rodziną jest czysto, schludnie, spokojnie. Jest fajne zaplecze ogródkowe (altana, plac zabaw dla dzieci) na relaks przed i po plaży. Można posiedzieć wieczorem przy grillu w altanie. Dojazd nie jest skomplikowany dzięki nowej obwodnicy w Łebie :)


 
Rafał
Dodano: 2011-07-29
Pobyt od: 2011-07-02 do 2011-07-09
 

Polecam. Czysto, zadbanie, położenie w spokojnej cichej okolicy. Blisko do piekarni i sklepików, bankomatu. Dosyć szybkie dojście do plaży.


Opinie 1-4 z 4

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Łeba w przewodniku

Muzeum Erotyki w Łebie

Muzeum Erotyki w Łebie

Niepozorny lokal przy ulicy Morskiej w Łebie kryje przedmioty, jakich nie znajdziemy w takiej ilości nigdzie w Polsce. Mieści się tam Muzeum Erotyki.

Słowiński Park Narodowy

Polska pustynia nad brzegiem morza

Piasek, wysokie wydmy i uboga roślinność. Taki opis kojarzy się z afrykańską pustynią, tymczasem podobny krajobraz jest niemal na wyciągnięcie ręki.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie